Friday, July 01, 2005

tamil le pist a nee?

Questions: 1) What do you do with a Gujili? a) Gujaals b) Gilma c) Gilpans d) Galij 2) What is a Jujubi ? a) Something sweet b) An easy one c) A tough one d) An Alwaa 3) What is Alwaa? a) Something you find in Tirunelveli b) What a girlfriend gives when she marries someone else c) A laddu d) Jujubi 4) What is the respectful way to address a friend? a) Machi b) Sir c) By name d) Aiya 5) Who is a 'Frooti' ? a) A studious person b) A sportsman c) The professor d) A soft drink 6) When someone says 'nambitten', what do they mean? a) I don't believe you! b) Sure, I believe you c) Are you nuts?? d) I have to catch a bus 7) Who or what is Peter? a) A tourist b) Someone who talks only in English c) Peter Jones d) Your teacher 8) For which of the following ! events will you say 'Gumbaloda Govinda'? a) When you go to Tirupati as a group b) When the entire gang has been caught watching 'matter'-padam c) When you do group studies d) Meeting a Hindi actor 9) What is a 'rupture'? a) Kadi b) Draabai c) Trouble d) Danger 10) When Someone refering to a woman as 'Seriyana Kattai' ? a) she is genius b) she is lean c) she had looted all guys eyes... d) she wears wooden chappals Check out the answers ... Correct Answers:1 - a, 2 - b, 3 - b, 4 - a, 5 - a, 6 - a, 7 - b, 8 - b, 9 - c, 10 - c

5 comments:

sathyus said...

apadi podu...namma ssn first year la paavam airuntha senthil a ithu?lol!!
good one....

senthil natarajan said...

vayasu aagudhu le .... ;-)

Saravana Kumar said...

இன்னா மாமே நம்டையே தபாய்க்ரீயா கீச்சிடுவேன்

Anonymous said...

machi still 10 out of 10.. gimme tougher questions maamu..

Adaengappa !! said...

gummnu kalaikiriye nee..miyalume nee super dhaan baa..


Cool ones !